Новини ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР НЕВЕНА КОКАНОВА ЯМБОЛ
Билети
Билети
 

НовиниНовини

„Всичките наши тела“ на Международен фестивал „Друмеви театрални празници“ в Шумен

Спектакълът „Всичките наши тела“ по текстове на Георги Господинов е селектиран за участие в Международния фестивал „Друмеви театрални празници“, Шумен.

След Наградата ИКАР за поддържаща мъжка роля на Вълчо Янев и двете номинации за режисура и авторска музика „Всичките наши тела“ получи признанието на селекционната комисия на престижния фестивал в Шумен.

„Друмеви театрални празници“ се провеждат от 11 до 16 май в Шумен, като тази година ще бъдат представени 15 от най-добрите български драматургични произведения.

Ямболският театър ще представи „Всичките наши тела“ по текстове на Георги Господинов на 15 май от 19:30 часа.

Режисьор на спектакъла е Мартин Киселов, сценограф Илияна Кънчева, а авторската музика е на Калин Николов. В спектакъла участват Вълчо Янев, Георги Ружичка, Георги Караиванов, Галина Иванова, Петя Бойчева, Цветелина Кънева, Румен Михайлов, Мирослав Димитров.

„Всичките наши тела“ по текстове на Георги Господинов ще бъде представен в Ямбол на 14 май, а на 29 май ще гостува в Пловдив. Спектакълът ще гостува на Народния театър „Иван Вазов“ на 3 юни, а на 20 в Хасково.
Драматичен театър „Невена Коканова“ получи още едно признание за спектакъла „Всичките наши тела“ като е включен в програмата на „АПОЛОНИЯ“ тази година.

 

Назад

ПартньориПартньори

хотел Тунджа НАЦИОНАЛЕН ФОНД Художествена Галерия Жорж Папазов Регионален исторически музей Ямбол Птицекланица